pondělí 27. ledna 2014

Easy Eating I.

Zdravím všechny čtenáře. Poslední dobou není moc čas na psaní rozsáhlých článků. Ale i tak je na čase to tu trošku oživit. V minulém článku jsem slíbil, že po vzoru ostatních blogerů (kteří jsou pro mě velkou inspirací a pokaždé se těším na jejich nové články) začnu přidávat nějaké ty fotočlánky o jídle. Konečně jsem se tedy odhodlal a  něco málo začnu pravidelně uveřejňovat.

Archiv fotek, které jsem stihl nastřádat během svého kulinářského snažení naštěstí obsahoval dostatek materiálu. Po chvilce přehrabování bylo vytříděno pár použitelných fotek, které jsou snad alespoň trochu prezentovatelné :)

Ale konec povídání, nechám za sebe raději mluvit fotky...

Vepřové maso s quinoou a zeleninou

P.S.: Nečekejte ode mne nějaké komplikované recepty, většina mých jídel je stejně nepotřebuje. Skoro vždy se jedná o "rychlovky", ve kterých jde o rychlost a snadnost přípravy.


A ještě malý tip. Na každou fotku můžete kliknout pro zobrazení obrázku ve větší kvalitě ;)


Čočka s vařenými vejci a ledovým salátem
Vejce sypaná parmazánem s quinoou a omáčkou guacamole (avokádo, cibule, rajčata, česnek, šťáva z citronu)
Grilovaná krůtí prsa s rýží a zeleninovou směsí
 
A sladký (ale i tak zdravý :P) dezert na závěr - Bílý jogurt s banánem, ovesnými vločkami, kakaem, medem a odměrkou proteinu.

Snad se vám dnešní mini-článek alespoň trošku líbil. Další fotky budu přidávat nepravidelně, vždy jak se mi nastřádá nějaké množství fotek (případně vyhrabu další z archivu).

Tak se zatím mějte a brzy "napočtenou" u dalšího článku ;)

9 komentářů:

  1. Fakt povedené fotky :) Ještěže jdu za chvíli večeřet, dostala jsem z toho hlad :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Většina je focena telefonem pomocí https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neaststudios.procapture&hl=cs Je to snad nejlepší fotoaplikace co na android je, lepší fotky pak už jedině dig. foťákem, ale ten u sebe nemám vždy u sebe...

      Vymazat
    2. Moc pěkné Luke, nejvíc mě zaujala ta quinoa... už si o ní hledám a taky ji příště zakomponuju do nějaké pochoutky...:P

      Vymazat
    3. Quinoa je super, má takovou zvláštní jemnou chuť. Snad jediné špatné na ní je to, že je trošku dražší. :)

      Vymazat
  2. vypadá to moc hezky na to že jseš kluk, to já to jídlo na talíř vždycky jenom mrsknu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :D Mě to právě baví na ten talíř hezky skládat, ono to pak člověku hned víc chutná když to nějak vypadá.. Ale většinou bojuji s tím aby se mi to jídlo vůbec vlezlo na jeden talíř. Většinou si musím brát ještě jeden menší na zeleninu bokem :)

      Vymazat
  3. Jíš moc pekne! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě že jsem po obědě, jinak bych měla chutě hned :)

    OdpovědětVymazat