neděle 27. října 2013

Motivační hudba

V dnešním kraťoučkém článku bych se rád podělil o zdroje hudby, kterou poslouchám převážně u cvičení ale i jiných aktivit. Jako člověk co má hudbu velice rád a poslouchá nějakou při jakékoliv příležitosti jsem si tak navykl na nějaký hudební podkres. Dnes bych asi už ani nedokázal ani cvičit bez toho aniž by mi u toho hrála nějaká pořádně našláplá hudba. Podělím se proto s vámi o své typy na zdroje, odkud můžete získat kvalitní, energickou hudbu.


V poslední době jsem si oblíbil několik internetových stránek. Přeci jen, v dnešní době internetu máme lepší věci na výběr než nějakou Evropu 2 :). Takže napíšeme si pár řádků ke každé z nich a sami můžete vyzkoušet, které vám budou vyhovovat nejvíce.

Radio 181.fm
Stránka která pod sebou sdružuje velké množství tematických internetových rádií. Mezi má nejoblíbenější patří Power 181, UK top 40, The Rock! a Energy 98. Vybere si tu prostě každý, takže neváhejte a vyberte si stanici podle vaší chuti - 181.fm.


Mixcloud
V poslední době můj neoblíbenější zdroj hudby. Najdete tu sety od různých autorů. V poslední době poslouchám hlavně sety od The Motivational man. Ovšem po vyhledání sousloví "Workout music" vám stránky vysypou spousty různých setů.

Youtube
Klasika. Youtube dnes zná každý a pouští si na něm hudbu dle svého vkusu. Pokud hledám nějakou neoposlouchanou hudbu na youtube, tak se většinou uchyluji k Essential Mixům, které produkují známý umělci pro britské BBC Radio 1. Spousta z vás jistě zná. A kdo nezná, doporučuji vyzkoušet.

Stereomood
Nejzajímavější na konec. Stereomood jsou stránky, které se vám snaží vybírat hudbu dle vaší aktuální nálady. Vy napíšete pouze na co se cítíte a o zbytek se už postarají stránky. Fajn je, že předvoleb je tu nespočet. Co se týká toho jak sedí skladby k vaší vybrané náladě, to už nechám na vašem posouzení. Rozhodně se však jedná o zajímavý nápad a zdroj neoposlouchané hudby.

Doufám, že jsem vaše hudební obzory rozšířil alespoň o pár vám doposud neznámých zdrojů kvalitní hudby.

1 komentář:

  1. Přesně tohle jsem potřebovala!:) poslouchám furt dokola http://www.hotmixradio.fr/player/playerhtm/play-hits.html / evropu 2 :D

    OdpovědětVymazat