neděle 23. února 2014

Easy Eating II.


Vítám vás u dalšího z mých nepravidelných fotoreportů o mém stravování. Opět jsem nasbíral nějaký ty fotky svých jídel o kterých si myslím, že vypadají alespoň trochu slušně. Otázka je jestli si to budete myslet i vy, ale snad ano :) Každopádně tady to je a hodnocení už nechám na vás.

Kuřecí játra s rýží a zeleninou

Jáhelník
Měl jsem chuť na něco sladkého, tak jsem poprvé vyzkoušel koláč z jáhel. Byl to první pokus, takže nevypadá zrovna dvakrát úžasně, ale i tak byl moc dobrý a za pár dnů bylo po něm :).
Rajčatové "risotto" s fazolemi a tofu

Míchaný salát  s vejci, brokolicí, fazolemi a spoustou dalších věcí :)
Často se mi nechce vymýšlet nic extra tak prostě vezmu věci co jsou zrovna po ruce, přidám jogurt nebo zakysanou smetanu a udělám takový rychlý studený salát. Tento obsahuje vajíčka, papriku, olivy, vejce, brokolici a určitě ještě nějaké další ingredience na které jsem už zapoměl.

Na Facebooku jsem našel tento opravdu jednoduchý recept na proteinovou zmrzlinu (abychom byli přesní jedná se vlastně o mražený jogurt). Takže mi nic nebránilo jej hned vyzkoušet.
Recept na proteinovou zmrzlinu
A tady je můj výsledek. Jak se říká, v jednoduchosti je krása. Výsledek byl opravdu super. Uznávám, že sice vzhledově opravdu nic moc, ale chuťově byla skvělá.
Zmrzlina z řeckého jogurtu a proteinu
Tohle je zatím můj největší objev za poslední dobu. Totálně jednoduchý recept na "zmrzlinu" z řeckého jogurtu. Stačí vzít řecký jogurt, přimíchat jednu, dvě odměrky proteinu který máte k dispozici a dát do mrazničky na cca 15 minut. Pak vytáhnout, promíchat a na dalších 15 minut do mrazničky. Výsledek mě opravdu překvapil a určitě si tuhle dobrotu budu dělat častěji.

To je pro dnešek vše. Tak se snad brzy uvidíme u dalšího článku. Volného času bude teď zase o trošku více, tak se pokusím sepsat něco obsáhlejšího a napsat články na které se chystám už dlouho, takže se nechte překvapit ;)

2 komentáře:

  1. yum kuřecí játra. Zmrazit jogurt to někdy taky vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ale joo, fotky vypadají víc než slušně :) na to rizoto jsem dostala vážně chuť.

    http://navrmi.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat